Politică de confidențialitate

Această politică de confidențialitate stabilește modul în care Med-Components E&O S.R.L. colectează, utilizează și protejează informațiile tale personale atunci când utilizezi website-ul nostru sau interacționezi cu noi în orice alt mod. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea datelor tale personale conform legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor.

1. Informațiile colectate

1.1 Informații furnizate de utilizatori: În timpul utilizării website-ului nostru sau în cadrul altor interacțiuni cu noi, s-ar putea să fim nevoiți să colectăm anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte informații relevante.

1.2 Informații colectate automat: Pe lângă informațiile furnizate de utilizatori, putem colecta și informații în mod automat prin utilizarea unor tehnologii precum cookie-uri, fișiere de jurnal sau alte tehnologii similare. Aceste informații pot include adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date de utilizare.

2. Utilizarea informațiilor

2.1 Utilizarea informațiilor personale: Utilizăm informațiile personale colectate pentru a furniza serviciile solicitate, a comunica cu utilizatorii, a îmbunătăți experiența utilizatorului și a personaliza conținutul oferit. De asemenea, putem utiliza informațiile în scopuri administrative, cum ar fi gestionarea conturilor utilizatorilor, analiza datelor și îmbunătățirea serviciilor noastre.

2.2 Divulgarea informațiilor: Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile tale personale către terți fără consimțământul tău explicit, cu excepția cazurilor în care suntem obligați prin lege sau în cazul în care divulgarea este necesară pentru furnizarea serviciilor solicitate de tine.

3. Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile personale și să luăm măsuri rezonabile pentru a asigura securitatea acestora. Utilizăm protocoale de securitate și măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă, divulgarea sau distrugerea informațiilor personale.

4. Drepturile utilizatorilor

Ai dreptul să accesezi, să corectezi, să restricționezi sau să ștergi informațiile personale pe care le deținem despre tine. Poți exercita aceste drepturi contactându-ne folosind detaliile de contact de mai jos.

Actualizări ale politicii de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate poate fi actualizată ocazional. Orice modificări semnificative vor fi comunicate prin intermediul website-ului nostru sau prin alte mijloace adecvate.

5. Acordul clientului

Prin utilizarea site-ului va oferiti acordul cu privire la prelucrarea datelor.

6. Contact

Dacă ai întrebări, nelămuriri sau solicitări referitoare la politica noastră de confidențialitate sau la modul în care gestionăm informațiile personale, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de contact de mai jos.

Med-Components E&O S.R.L.

Sibiu, str. Mașiniștilor, nr.92

0721 320 025

contact@medcomponents.com