Termeni și condiții

Ceea ce se va regăsi în conținutul acestui site (texte, imagini, animații, elemente de webdesign și programare) sunt proprietatea directa Med-Components E&O S.R.L. și totodata a furnizorilor colaboratori. Orice încercare de a copia, de a modifica sau de a șterge conținutul site-ului fără obținerea aprobării administratorului, va fi pedepsită conform legii în vigoare.

Fiind un magazin online, ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă generata în urma unor erori / atacuri cibernetice.

1. Acceptarea termenilor

1.1 Prin utilizarea acestui website sau prin achiziționarea produselor sau serviciilor noastre, confirmi că ai citit, înțeles și că ești de acord cu termenii și condițiile noastre în întregime.

1.2 Dacă nu ești de acord cu termenii și condițiile noastre, te rugăm să nu utilizezi website-ul nostru și să nu achiziționezi produsele sau serviciile noastre.

2. Descrierea produselor și serviciilor

2.1 Ne străduim să furnizăm informații precise și complete despre produsele și serviciile noastre disponibile pe website-ul nostru. Cu toate acestea, nu garantăm că informațiile sunt fără erori, complete sau actualizate în mod constant.

2.2 Ne rezervăm dreptul de a modifica, actualiza sau întrerupe orice produs sau serviciu fără notificare prealabilă.

3. Drepturi de proprietate intelectuală

3.1 Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului, materialelor și mărcilor noastre prezentate pe website-ul nostru sunt deținute de noi sau de furnizorii noștrii.

3.2 Nu este permisă copierea, distribuirea, reutilizarea sau orice altă utilizare neautorizată a conținutului sau materialelor noastre fără consimțământul nostru scris.

4. Limitarea răspunderii

4.1 Ne străduim să furnizăm informații corecte și actualizate pe website-ul nostru, dar nu ne asumăm răspunderea pentru erori, omisiuni sau neacurateți ale informațiilor furnizate.

4.2 Nu ne asumăm răspunderea pentru orice prejudiciu direct, indirect, special, incidental sau consecințial rezultat din utilizarea sau imposibilitatea utilizării produselor sau serviciilor noastre.

5. Protecția datelor personale

5.1 Colectăm, utilizăm și protejăm informațiile tale personale conform politicii noastre de confidențialitate. Te rugăm să consulți politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

6. Legi și jurisdicție aplicabilă

6.1 Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile în vigoare.

6.2 Orice litigiu sau neînțelegere rezultată din utilizarea website-ului nostru sau din achiziționarea produselor sau serviciilor noastre se va soluționa pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din țara noastră.

7. Modificări ale termenilor și condițiilor

7.1 Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Versiunea actualizată va fi publicată pe website-ul nostru.

7.2 Este responsabilitatea ta să consulți periodic termenii și condițiile noastre pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

8. Garanție

Garanția acordată produselor achiziționate prin intermediul site-ului nostru este cea acordată de furnizorii noștrii și diferă la fiecare produs în parte.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la termenii și condițiile noastre, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de contact de mai jos:

Med-Components E&O S.R.L.

Sibiu, str. Mașiniștilor, nr.92

0721 320 025

contact@medcomponents.com